Een coachingsessie kan gebruikt worden om problemen uit het verleden op te lossen, alswel toekomstige doelen beter te bereiken. Op een positieve manier de beste resultaten behalen!


Haal het beste uit het leven! Laat je coachen door een NLP Master Coach

Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:
Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:

De coach is uitgebreid opgeleid, tot NLP Post Master-niveau. Tijdens deze opleidingen heeft de coach talloze krachtige technieken geleerd, heeft vaardigheden ontwikkeld om snel tot de kern te komen en is uitermate capabel om te werken met het onderbewuste.

Een NLP Master Coach is er voor iedereen:
Een NLP Master Coach is er voor iedereen:

Wil je zelf gecoacht worden of wil je samen met je partner werken aan jullie relatie? Word een kind gepest op school...? Er kunnen tal van redenen zijn om een coachtraject te starten!

Je kunt op vele gebieden gecoacht worden
Je kunt op vele gebieden gecoacht worden

Een NLP Master Coach kan je o.a. helpen om doelen te bereiken en obstakels vanuit het verleden te elimineren.

De kern van NLP Master Coaching:
De kern van NLP Master Coaching:

U bent welkom! Een NLP Master Coach is oprecht geinteresseerd in uw verhaal, zal u als een mentor begeleiden naar datgene dat u wilt bereiken en werkt doeltreffend naar uw resultaat.

.
Judith Knuit Coacht
Judith Knuit Coacht
Judith Knuit Coacht
Kamgras 38
1687 WH WOGNUM
06-37 2007 46
Type: Relatiecoaching, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke communicatie, Liefde & Relatie
Specialisme:
Tarief: € 0.00
Via zorgverzekering terug te vorderen: Nee
Leeftijd: 2020

Ben jij zoekende, weet je niet welke kant je op moet, zit je op een verkeerd spoor of weet je niet wat je precies wilt? 
Ik, als life of professional life coach begeleid jou en/of stel je in staat om al jouw mogelijkheden optimaal te gebruiken. Waarbij ik je help bij het vinden van antwoorden op specifieke vragen, bij het vinden van oplossingen voor problemen, bij het benutten van ongebruikte mogelijkheden of bij het ontwikkelen van leiderschaps- of communicatievaardigheden. 
 
 
Ook bied ik begeleiding bij het (her) vinden van balans bijv. tussen werk en prive, tussen man en vrouw. Ik richt mij met name op persoonlijke ontwikkeling, communicatie en stress. Hierbij maak ik gebruik van NLP technieken die je ondersteunen om snel en effectief blijvende veranderingen door te voeren, in denken, doen en voelen.
 
 
Ik ben een door UNLP opgeleide NLP Coach met de certificaten NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. Dit jaar ben ik in opleiding als Master Coach wat een verdere verdieping van mijn kennis als coach betekent waarmee ik nog meer kan betekenen voor jou.
webdesign: Webburo