Een coachingsessie kan gebruikt worden om problemen uit het verleden op te lossen, alswel toekomstige doelen beter te bereiken. Op een positieve manier de beste resultaten behalen!

Een NLP Master Coach is er voor iedereen:
Een NLP Master Coach is er voor iedereen:

Wil je zelf gecoacht worden of wil je samen met je partner werken aan jullie relatie? Word een kind gepest op school...? Er kunnen tal van redenen zijn om een coachtraject te starten!

De kern van NLP Master Coaching:
De kern van NLP Master Coaching:

U bent welkom! Een NLP Master Coach is oprecht geinteresseerd in uw verhaal, zal u als een mentor begeleiden naar datgene dat u wilt bereiken en werkt doeltreffend naar uw resultaat.

Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:
Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:

De coach is uitgebreid opgeleid, tot NLP Post Master-niveau. Tijdens deze opleidingen heeft de coach talloze krachtige technieken geleerd, heeft vaardigheden ontwikkeld om snel tot de kern te komen en is uitermate capabel om te werken met het onderbewuste.


Haal het beste uit het leven! Laat je coachen door een NLP Master Coach

Je kunt op vele gebieden gecoacht worden
Je kunt op vele gebieden gecoacht worden

Een NLP Master Coach kan je o.a. helpen om doelen te bereiken en obstakels vanuit het verleden te elimineren.

.
Daniëlle Egstorf
Daniëlle Egstorf
Daniëlle Egstorf
Workumstraat 13
8244 EJ Lelystad
06-42013240
Type: Loopbaanbegeleiding, Zelfvertrouwen, Faalangst, Persoonlijk leiderschap
Specialisme: Loopbaanbegeleiding, Lifecoaching, Ademcoaching, NLP master coach, NLP Timeline Therapy, Arbeidsmarktbenadering, Familie- en Organisatieopstellingen
Tarief: € 0.00
Via zorgverzekering terug te vorderen: Nee
Leeftijd: 49

Ik ben Daniëlle Egstorf en het is mijn passie om mensen te motiveren en in beweging te brengen. Door mijn opleidingen tot NLP Mastercoach, AdemcoachTimeline practitioner en Loopbaanadviseur, heb ik veel technieken in huis om er samen met jou voor te zorgen dat je weer en of meer plezier krijgt in je werk en je hier weer energie uit kunt halen.

Als coördinator van professionals bij een grote gemeente zag ik dat veel mensen binnen overheidsorganisaties jarenlang op dezelfde werkplek zitten. Vaak vanwege het gevoel van ‘zekerheid’. Ik zag bij veel mensen het plezier in het werk verdwijnen en dat ging mij aan het hart. Als je zoveel uur op je werk doorbrengt zonder dat je dat met plezier of energie doet, dan vind ik dat eeuwig zonde. Sindsdien is het mijn missie om professionals te inspireren en creatief te coachen zodat zij weer en meer plezier en energie in hun werk en daarmee ook in hun leven ervaren.

Ik kan je helpen om vastgeroeste gedragspatronen te doorbreken, gewenste emoties en drijfveren op te roepen, en belemmeringen en obstakels op een snelle en effectieve manier op te ruimen of om te buigen. Hierdoor kan ik daadkrachtig tot de kern komen en je laten inzien van welke banen je energie krijgt en welke stappen je verder kunt ondernemen om je doel te bereiken.

Ik geef ook jou graag het zetje in de goede richting om terug te komen bij je gevoel en je dromen na te streven. Je bent het waard!

Door mijn achtergrond als NLP Master Coach en Ademcoach kan ik tijdens de coachsessies verschillende technieken inzetten, afhankelijk van waar we tegenaan lopen en wat voor jou het meest prettig is. Ben je een doener, denker, dromer of analist? Dan passen we de opdrachten daarop aan.

Bij een loopbaantraject kan het zijn dat je huiswerk meekrijgt. Dit is om meer inzicht te krijgen in je drijfveren, kwaliteiten, beperkende overtuigingen en zo verder. Tijdens het bespreken van het huiswerk kijken we waar je tegenaan loopt of welke vlakken verdieping verlangen. Daar gaan we dan mee aan de slag.

Bij een loopbaantraject van meer dan 4 sessies krijg je bij afsluiting altijd een rapportage mee waarin samengevat wordt wat je meest vitaliserende loopbaanperspectief is. Dit document zal je de komende jaren kunnen gebruiken voor de stappen die je wilt gaan zetten.

www.optimaalfunctioneren.nl 

webdesign: Webburo