Een NLP Master Coach is er voor iedereen:
Een NLP Master Coach is er voor iedereen:

Wil je zelf gecoacht worden of wil je samen met je partner werken aan jullie relatie? Word een kind gepest op school...? Er kunnen tal van redenen zijn om een coachtraject te starten!

Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:
Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:

De coach is uitgebreid opgeleid, tot NLP Post Master-niveau. Tijdens deze opleidingen heeft de coach talloze krachtige technieken geleerd, heeft vaardigheden ontwikkeld om snel tot de kern te komen en is uitermate capabel om te werken met het onderbewuste.

De kern van NLP Master Coaching:
De kern van NLP Master Coaching:

U bent welkom! Een NLP Master Coach is oprecht geinteresseerd in uw verhaal, zal u als een mentor begeleiden naar datgene dat u wilt bereiken en werkt doeltreffend naar uw resultaat.

Je kunt op vele gebieden gecoacht worden
Je kunt op vele gebieden gecoacht worden

Een NLP Master Coach kan je o.a. helpen om doelen te bereiken en obstakels vanuit het verleden te elimineren.


Een coachingsessie kan gebruikt worden om problemen uit het verleden op te lossen, alswel toekomstige doelen beter te bereiken. Op een positieve manier de beste resultaten behalen!


Haal het beste uit het leven! Laat je coachen door een NLP Master Coach

UNLP is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat gedegen en professionele NLP opleidingen op diverse niveaus aanbiedt.
 Bij UNLP kun je met allerhande redenen een NLP-opleiding volgen. Doe je het omdat je wilt gaan coachen, omdat je beter wilt communiceren op je werk of in je relatie, omdat je beperkende emoties ervaart of omdat je aan de slag wilt met persoonlijke groei? 
Bij ons kun je instromen en doorstromen op allerlei niveaus. Niet alleen op beginnersniveau ("Practitioner"), maar ook op gevorderd ("Master Practitioner") en specialistisch niveau ("NLP Coach IANLP"). Deelnemer: "Hierdoor weet ik zeker dat ik deskundige trainers heb. Bovendien kan ik me verdiepen of specialiseren in een vervolgopleiding zonder dat ik hoef over te stappen."

 

De trainers zijn opgeleid door persoonlijk opgeleid door de grondleggers (!) van NLP, zowel Dr. Richard Bandler als  Dr. John Grinder.

En ook Anthony Robbins, Robert Dilts en Anné Linden. Deelnemer: "In mijn zoektocht ben ik instituten tegengekomen die zeggen dat ze zijn opgeleid door Richard Bandler. Ik ben nog geen instituut tegengekomen waarvan de trainers zijn opgeleid door zowel Bandler als John Grinder. Dat is echt uniek in Nederland."

 

Uitgebreide 18-daagse NLP Practitioner en 18 daagse NLP Master Practitioner

Zowel de NLP practitioner opleiding (18 dagen) als de NLP Master Practitioner opleiding (18 dagen) zijn uniek in Nederland wat betreft de verdieping en de verbreding. Deelnemer: "Als je echt NLP wilt leren, uitgebreid en op een hoog niveau, doe het dan bij UNLP. Dan weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt, dat je NLP leert zoals het is bedoeld en dat je de meest uitgebreide opleiding krijgt. Technieken, inzichten, toepassingen, live - demonstraties. Het zit er allemaal in!"

 

Intensieve 18 daagse NLP Practitioner in de zomer.

De snelste en meest intensieve manier om je NLP opleiding te doen is als deelnemer onze NLP Practitioner Intensief. In een rustige omgeving word je 2 x 8 dagen (+2 ‘terugkomdagen’) achter elkaar ondergedompeld in geavanceerde NLP technieken.

 

U krijgt veel persoonlijke begeleiding: tijdens en na de NLP opleiding

Zowel tijdens als na de NLP opleiding is er ruimte voor veel persoonlijke begeleiding. Tijdens de opleiding wordt u niet alleen begeleid door de NLP trainers, maar ook door gecertificeerde NLP (Master) Coaches. Zelfs na de opleiding is er de mogelijkheid tot begeleiding om ervoor te zorgen dat er een optimale integratie en toepassing is van alles wat in de opleiding is geleerd. Deelnemer: "Toen ik behoefte had aan extra begeleiding, kon ik gratis gebruik maken van een professionele coach die verbonden was aan de opleiding. Dat heeft heel veel met me gedaan.”

 

NLP: ook voor mensen met een laag inkomen.

Wij vinden dat NLP voor iedereen beschikbaar moet zijn, ongeacht het besteedbaar inkomen. Speciaal voor mensen met een laag inkomen hebben wij in elke opleiding een aantal “subsidieplaatsen” beschikbaar gesteld. Dit betekent dat, bij goedkeuring, deel kan nemen tegen een verlaagd tarief. Bovendien is er een uitgebreide mogelijkheid om gespreid te betalen tegen 0% rente.

 

UNLP kenmerkt zich door een nuchtere en concrete benadering. NLP is geen intellectuele opleiding. UNLP onderscheidt zich door onze houding: direct, concreet en helder. Wat heb ik hieraan in de praktijk? Hoe kan ik dit nu of in de toekomst toepassen? Dat zijn de relevante vragen. Duidelijk en krachtig.

 

Voor zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele ontwikkeling.

Deelnemers komen voor uiteenlopende redenen hun NLP opleiding volgen bij UNLP. Bij ons bij je niet alleen bij het juiste adres voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook voor professionele ontwikkeling. Je leert NLP in te zetten voor jezelf en voor anderen. Persoonlijk én professioneel.

 

 

webdesign: Webburo