Haal het beste uit het leven! Laat je coachen door een NLP Master Coach

Een NLP Master Coach is er voor iedereen:
Een NLP Master Coach is er voor iedereen:

Wil je zelf gecoacht worden of wil je samen met je partner werken aan jullie relatie? Word een kind gepest op school...? Er kunnen tal van redenen zijn om een coachtraject te starten!


Een coachingsessie kan gebruikt worden om problemen uit het verleden op te lossen, alswel toekomstige doelen beter te bereiken. Op een positieve manier de beste resultaten behalen!

De kern van NLP Master Coaching:
De kern van NLP Master Coaching:

U bent welkom! Een NLP Master Coach is oprecht geinteresseerd in uw verhaal, zal u als een mentor begeleiden naar datgene dat u wilt bereiken en werkt doeltreffend naar uw resultaat.

Je kunt op vele gebieden gecoacht worden
Je kunt op vele gebieden gecoacht worden

Een NLP Master Coach kan je o.a. helpen om doelen te bereiken en obstakels vanuit het verleden te elimineren.

Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:
Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:

De coach is uitgebreid opgeleid, tot NLP Post Master-niveau. Tijdens deze opleidingen heeft de coach talloze krachtige technieken geleerd, heeft vaardigheden ontwikkeld om snel tot de kern te komen en is uitermate capabel om te werken met het onderbewuste.

Veel gestelde vragen:

Kan een NLP Master Coach ook kinderen coachen?

Er zijn verschillende NLP Master Coaches die gespecialiseerd zijn in het werken met kinderen. Zij hebben bijvoorbeeld een achtergrond als onderwijskundige, docent, etc.

 

Deze coaches verwelkomen kinderen met uiteenlopende problematieken, van gepest worden tot AD(H)D, van niet mee kunnen komen in de klas tot het verwijderen van angsten, negatieve emoties en obstakels.

 

In principe wordt er van de ouder verwacht dat deze bij de coaching aanwezig is, mits anders wordt afgesproken.

Waar vindt de coachingsessie plaats?

De meeste NLP Master Coaches hebben een eigen coachingsruimte die volledig ingericht is om in de juiste sfeer gecoacht te worden. U vindt de locatie in het profiel van de desbetreffende coach.

 

Soms is het ook mogelijk om op locatie gecoacht te worden. Dit kan bijvoorbeeld wanneer de situatie het niet anders toelaat, omdat u wellicht aan huis gebonden bent. Wanneer het om coaching-on-the-job gaat kan er ook voor gekozen worden om binnen het bedrijf te coachen.

 

Mocht u gecoacht willen worden op een andere locatie, overlegt u dit dan met de coach.

Hoe vind ik een goede coach?

In Nederland mag iedereen zich coach noemen. Het is immers geen beschermd beroep. Wil je in coaching bij een coach die ook de juiste resultaten met je gaat behalen? Kijk dan naar de onderstaande tips:

 

 1. Is de coach opgeleid door een gerenommeerd opleidingsinstituut? In Nederland kennen we de NOBCO, dit is de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches. Zij beoordelen ook de coachopleidingen. Er zijn slechts enkele kwalitatief goede opleidingen in Nederland die door de NOBCO erkend en geaccrediteerd zijn.
  De NLP Master Coach-opleiding van UNLP is erkend door de NOBCO.
 2. Heeft de coach ervaring? Wellicht heeft de coach referenties die je kunt bellen om te vragen hoe hun ervaring was met de coach.

 3. Naar wat voor soort coach ben je op zoek? Heb je een traumatische ervaring waar je vanaf wilt of ben je toe aan een volgende stap in je carriere. Voor verschillende coachvragen zijn er weer verschillende coaches. Vraag welke specialisme de coach heeft. 
 4. Kun je langskomen voor een -gratis- kennismakingsgesprek? Dit wordt door veel clienten op prijs gesteld. Tijdens zo'n gesprek kun je aanvoelen of de coach je ligt, of je het gevoel hebt dat de coach je verder kan helpen. Ook kun je bekijken of de omgeving waarin je gecoacht wordt prettig is. Een vervolgafspraak kun je maken aan het einde van het gesprek of nadat je thuis even hebt nagedacht of dit het traject is wat je in wilt stappen.
 5. Bespreek met de coach of deze werkt met een "coachcontract". In dit contract staan zaken als het tarief dat je betaalt per sessie, de duur van een coachingssessie en de locatie waar de coaching plaats vindt.

Voor ons bedrijf zoeken wij een coach die meerdere medewerkers wil coachen, kan dat?

Als bedrijf kunnen er veel redenen zijn om een coach in te schakelen voor medewerkers. Er zijn verschillende NLP Master Coaches met een ruime business-achtergrond, welke regelmatig ingezet worden voor coachingsvraagstukken als:

 

- Terugdringen van ziekteverzuim

- Werkdruk en stress

- Vergroten van effectiviteit

- Behalen van doelen.

Hoe lang duurt een coachingsessie?

Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van de coachvraag. Een NLP Master Coach rekent het coachingstarief altijd per sessie. Je weet dus van te voren waar je aan toe bent, ook al duurt een sessie een keer wat langer.

Ben ik na 1 coachingsessie klaar?

Dit is afhankelijk van de coachingsvraag. Als je komt omdat je een fobie of allergie hebt, dan is het meestal zo dat dit in 1 a 2 coachingsessies verholpen wordt.

 

Soms is het echter zo dat er meer te doen is, bijvoorbeeld omdat er met een reeks beperkende overtuigingen, traumatische ervaringen vanuit het verleden of een relatiecoaching gewerkt wordt.

 

Er wordt tijdens het kennismakingsgesprek met u besproken hoe uw coachingstraject er ongeveer uit zal gaan zien en de coach zal ook een schatting maken hoeveel sessies er naar verwachting nodig zullen zijn. Tijdens iedere sessie zal er bij u als client gemonitord worden hoe de resultaten zijn.

Wat kost het om gecoacht te worden?

De kosten van een coachingsessie zijn per coach verschillend. Op het profiel van de coach kunt u lezen wat er gevraagd wordt per coachsessie. Sommige coaches hebben ook voordeeltarief wanneer u zich in een bijzondere positie bevindt (bijvoorbeeld wanneer u zich in een uitkeringspositie bevindt). De desbetreffende coach heeft dat dan in het profiel beschreven.

 

In het profiel leest u ook terug of de coachingsessie vergoedt wordt door uw zorgverzekeraar. Weet u niet zeker of u verzekerd bent voor de behandeling? Vraag bij uw zorgverzekeraar na of u in aanmerking komt voor vergoeding door een VIV-geregistreerde behandelaar.

Met welke coachingsvragen kan ik bij een UNLP Master Coach terecht?

De onderwerpen die ingebracht worden tijdens een sessie van een UNLP Master Coach zijn zeer divers. Hieronder enkele voorbeelden:

 

 • Problemen in de relatie
 • Angsten en fobieen
 • Gemis aan zelfvertrouwen
 • Op zoek naar nieuwe uitdagingen
 • Vastlopen in carriere
 • Gepest worden op school
 • Verbeteren van sportprestaties
 • Verminderen van niet-functionele emoties
 • etc.

Heeft de coach geheimhoudingsplicht?

Ja, een UNLP Master Coach is gebonden aan een ethische code die de coach verplicht het besprokene onder zijn/haar beroepsgeheim te houden. Concreet betekent dit dat de coach zonder jouw toestemming geen gegevens aan anderen mag verstrekken. Daardoor kun je al jouw informatie openlijk met jouw coach bespreken.

webdesign: Webburo