Haal het beste uit het leven! Laat je coachen door een NLP Master Coach

Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:
Een NLP Master Coach is een hoogst gekwalificeerde coach:

De coach is uitgebreid opgeleid, tot NLP Post Master-niveau. Tijdens deze opleidingen heeft de coach talloze krachtige technieken geleerd, heeft vaardigheden ontwikkeld om snel tot de kern te komen en is uitermate capabel om te werken met het onderbewuste.

Een NLP Master Coach is er voor iedereen:
Een NLP Master Coach is er voor iedereen:

Wil je zelf gecoacht worden of wil je samen met je partner werken aan jullie relatie? Word een kind gepest op school...? Er kunnen tal van redenen zijn om een coachtraject te starten!

Je kunt op vele gebieden gecoacht worden
Je kunt op vele gebieden gecoacht worden

Een NLP Master Coach kan je o.a. helpen om doelen te bereiken en obstakels vanuit het verleden te elimineren.


Een coachingsessie kan gebruikt worden om problemen uit het verleden op te lossen, alswel toekomstige doelen beter te bereiken. Op een positieve manier de beste resultaten behalen!

De kern van NLP Master Coaching:
De kern van NLP Master Coaching:

U bent welkom! Een NLP Master Coach is oprecht geinteresseerd in uw verhaal, zal u als een mentor begeleiden naar datgene dat u wilt bereiken en werkt doeltreffend naar uw resultaat.

Coaching is de laatste jaren sterk in opkomst en wordt door grote groepen mensen reeds succesvol gebruikt. Steeds vaker kiezen allerlei soortenmensen ervoor zich te laten coachen. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met een coach werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. Coaching gaat er vanuit dat je zelf weet waar je kracht en inspiratiebronnen liggen. In de huidige samenleving nemen we echter vaak niet de tijd om bij onszelf stil te staan. Coaching helpt je om stil te staan bij vragen als: wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn je wensen en dromen? Een coach helpt je bij zowel diepe levensvragen als bij zeer concrete doelen of problemen. Coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen. Coaching ondersteunt globale levenssituaties, verbetert prestaties en creëert wenselijke situaties.
 
Coaching is bijvoorbeeld geschikt in de volgende situaties:

  • Het opstellen van een levensplan, inzicht in eigen doelstellingen
  • Manieren zoeken om de stress in ons leven te beperken
  • Een balans creëren tussen werk en privé die ons voldoening geeft
  • Ons vermogen om met anderen om te gaan verbeteren
  • Ons meer bewust te worden van onszelf
  • Onze zelfdiscipline en motivatie verbeteren
  • Onze gewoonten op het gebied van gezondheid en welzijn verbeteren, bijvoorbeeld sporten of een dieet volgen
  • Traumatische ervaringen vanuit het verleden een plaats kunnen geven in het heden

 
 
Daarnaast kunnen er vragen aan de orde komen, zoals:
Waarom voel ik me soms zo onzeker?
Wat geeft energie en wat kost energie?
Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe kan ik die optimaal inzetten?
Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé
Welke richting wil ik op met mijn leven?
Waar word ik door geïnspireerd?
Hoe kan ik beter grenzen stellen?
Waarom lukt het niet om bepaalde doelstellingen te bereiken?
 
Door middel van coachingsessies komen mensen erachter wat belangrijk voor hun is, ordenen ze hun gedachten, gevoelens, woorden en acties zodat deze weer dezelfde kant opstaan.
Het gaat erom dat je weet wat je, privé of zakelijk, wilt bereiken, waarbij de coach je helpt en begeleid in het bereiken van je doelstellingen zodat je een leven leidt dat ingericht is zoals jij dat graag wilt. Een leven gebaseerd op jouw persoonlijke waarden, waarbij de keuzes die je maakt consistent, bewust en effectief zijn. Een leven dat je balans geeft, maar ook plezier, intimiteit, energie, financiele onafhankelijkheid, focus en actie in elk gebied van je leven.

 

Een personal coach is iemand die werkt met mensen om ze sneller en gemakkelijker te komen waar ze willen komen. Een personal coach is bij voorkeur iemand die een gecertificeerde coach of nlp opleiding heeft genoten.

webdesign: Webburo